Overnachten in Düsseldorf

Als je een stedentrip naar Düsseldorf wilt maken dan kun je kiezen uit meer dan driehonderd hotels, pensions, hostels en B&B’s in en rondom Düsseldorf. Ook zijn er een toenemend aantal privéappartementen die via diverse sites aangeboden worden. Het aantal hotels dat in Altstadt te vinden is, is zeer beperkt. Grote ketens zie je hier niet en de hotels die in het oude hart van Düsseldorf liggen behoren vaak tot de lagere prijsklassen en sterrenclassificaties. De meeste hotels liggen in de oostelijke helft van Stadtmitte, het centrum van Düsseldorf. Met name tussen Düsseldorf Haputbahnhof en de Berliner Allee liggen tientallen hotels in diverse prijsklassen, comfortniveau’s en groottes.

Voordelig weg naar Düsseldorf met Voordeeluitjes.nl

Op zoek naar voordelige hotels in Düsseldorf voor jouw stedentrip naar deze bruisende Duitse stad? Bij Voordeeluitjes.nl vind je ongetwijfeld het hotel in Düsseldorf dat perfect bij jouw wensen past!

Zo tref je nabij het centrum van de stad meerdere leuke hotels aan, zoals het comfortabele Mercure Hotel Düsseldorf Zentrum en het Kempke Komfort Hotel Düsseldorf. Kom je met de trein? Dan zijn Holiday Inn Express Düsseldorf – Hauptbahnhof en a&o Düsseldorf Hauptbahnhof, nabij het centraal station gelegen, echte aanraders. Vanuit deze hotels is de wereldberoemde Köningsallee, dé luxe winkelstraat aan de bomenrijke gracht, met de tram of auto in slechts 10 minuten te bereiken. Mocht je een hotel zoeken ter voorbereiding op een vlucht, dan biedt Lindner Hotel Airport uitkomst, gelegen op maar 2 kilometer van de luchthaven.

bekijk alle Düsseldorf deals van Voordeeluitjes.nl

Overnachten bij de luchthaven van Düsseldorf

Als je bij Düsseldorf Airport wilt overnachten dan zijn er binnen het luchthaventerrein twee mogelijkheden: Hotel Sheraton Düsseldorf Airport en het Maritim Hotel Düsseldorf. Het viersterrenhotel van de bekende Sheratonketen bevindt zich boven parkeergarage P3. Binnen enkele minuten wandel je vanuit het hotel de terminal van het vliegveld binnen. Een kamer in het Sheraton hotel boek je snel en eenvoudig via booking.com. Het Maritim Hotel Düsseldorf ligt op een paar honderd meter van de terminal en wordt door middel van een loopbrug met de Terminal verbonden. Het Maritim Hotel is over het algemeen iets goedkoper dan het Sheraton. Andere hotels in de omgeving van het vliegveld liggen buiten het luchthaventerrein. Populaire hotels zijn o.a. Lindner Hotel Düsseldorf Airport en het Van der Valk Airporthotel Düsseldorf.

prijzen voor overnachtingen